Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AMIT MI CSINÁLUNK


 

_i8g4283.jpg

A mint már a "Rólunk" menüpontban is leírtuk mi nem a hagyományos vőfélykedéssel foglalkozunk. Az alapszolgáltatás amit mi nyújtunk az 3 összetevőből áll: a vőfélykedés, a ceremóniamesterkedés/műsorvezetés és esküvőszervezés. Ezen felül kérhetőek extraszolgáltatások is!

 

Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy egy-egy esküvő lebonyolítását igen sok munka és megbeszélés előzi meg. Ezek alatt a megbeszélések alatt felmérjük az igényeket és eszerint építjük fel az esküvő menetét.

Egyedi játékainkkal színesítjük az esküvőt, amely garantáltan egyedi és különleges élményt nyút mind a pár, mind pedig a násznép részére.

Nagyon örülünk annak, amikor az elejétől fogva részesei lehetünk az esküvő szervezésének, mert az évi 30-35 esküvő lebonyolításánál van összehasonlítási alapunk a szolgáltatókat illetően. 

 (Erről írunk egy külön blogot is,www.ceremoniamester.blogspot.com)

Ezért tartjuk fontosnak, hogy az általunk ajánlott szolgáltatók garantáltan azt a minőséget fogják nyújtani az esküvőn, ami a honlapjukon áll.

Hogy miért írok többes számban? Mert mi ketten dolgozunk a feleségemmel, Mányik-Szabó Vikivel. Ez azért jó mind nekünk, mind az ifjú párnak, mert az előkészítésnél is és az esküvő lebonyolításánál is mindketten mindenről tudunk és két oldalról tudjuk azt irányítani. (pl. amíg én a vőlegénnyel a vendégeket fogadom, addig Viki segédkezik a menyasszony öltöztetésénél) Így biztonsággal állíthatom, hogy minden az elképzelések szerint halad, és általában tudjuk tartani az előre megírt esküvői menetet is._i8g4505.jpg