Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


JÁTÉKOK

 Akkor ide kellene írnom a játékokat: sodrófatánc, lufiposta, széktánc,találd ki, biztonsági kapocs, rajzold le, mutasd a vádlid és társaik…Ezeket is ismerem, de…

_i8g4431.jpg

 

Ezeket a játékokat majdnem mindenki ismeri! Véleményem szerint egy kis személyes információval (hobby, foglalkozás, megismerkedés stb.) az ifjú párról, néhány kellékkel és kreativitással, eléggé egyedivé varázsolni az esküvőt.

 

De lássunk végre néhány példát:

-Az egyik ifjú férjről kiderült a beszélgetések során, hogy tisztítószereket és szerszámokat (többek között a tv-ből is ismert hiper-szuper felmosót) árusít különböző boltoknak. Így én is beszereztem magamnak egy darabot, amelyet elneveztem a legelső „mesterdarab”-nak. A feladat pedig a következő volt:az ifjú arának be kellett mutatnia, hogy egy igazi házi tündér hogyan használja a felmosót. Ezalatt az ifjú férj pedig üzletemberhez méltóan előadta a násznépnek, hogy ezt a szerkezetet miért is érdemes megvásárolni. Néha még a Tv-ből ismert külföldi kollégáit is megszégyenítette!A vendégek pedig vevők voltak a dologra bátran kérdeztek és licitáltak a „mesterdarabra”.
 
-Egy informatikus pár esküvőjére írtam egy romantikus szerelmi vallomást, melyet vacsora közben az ifjú férjnek kellett felolvasnia. Nyelvezete nagyon közel állt a számítástechnikához („Én egyetlen cserélhetetlen microchipem” vagy „érzem az utolsó bitemig, hogy az áram számomra rajtad keresztül vezet” stb.).Mivel a meghívott vendégek nagy része munkatárs volt, így elég nagy sikert aratott (volt akinek utólag el kellett küldenem!).

-Egy esküvőre készülve megtudtam, hogy az ifjú férj rajong a régi maffia filmekért. Igen ekkor jött az a bizonyos kreatív ötlet, hogy vacsora közben a vőfély megjelenik korabeli „maffia csíkos” öltönyben. Persze ,mert Vito Corleone küldte, hogy mielőtt elvenné második unokanővérének legkisebb lányát tegyen „esküt”(vicces formában) , ha a családhoz akar tartozni. Visszanézve a felvételeken és a képeken örök emléket ad a pár és a nézők számára!!