Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rólunk

 

Rólunk avagy a "Mi konyhánk"

_i8g4404.jpg

 

Alapanyagok:

Talán 13 éves koromban volt az első, amikor apukámat elkísértem életem első esküvőjére, ahol ő a vőfély szerepét töltötte be. Az esküvők követték egymást és szépen megtanultam a vőfély szakmát, ahogyan kellett. Évek alatt sikerült megtanulnom az esküvők menetét, szokásait, hagyományait. Időközben a Honvédelmi Minisztériumban dolgoztam rendezvényszervezőként, ahol bálokat, családi napokat és részben külföldi delegációk látogatásait szerveztem. 2006-ban ismerkedtem meg feleségemmel – természetesen egy esküvőn -, akivel azóta is közösen dolgozunk.  

Sikerünk receptje: 

Viki több mint 14 év médiában eltöltött évét ötvöztük az én 12 éves esküvői gyakorlatommal, majd ezt megfűszereztük mindkettőnk kreativitásával!

És mi sült ki belőle?

Egy kétfős kreatív csapat, akik a párok kéréseinek, elképzeléseiknek megfelelően szervezik meg és vezénylik le a Nagy Napot, hogy azt ne túlélni, hanem átélni tudják.

Szeretjük az egyediséget, és általában ez is motivál bennünket abban, hogy a ránk bízott esküvőket is így próbáljuk megvalósítani. Szeretünk a jegyespárral többször találkozni, hogy jobban megismerhessük egymást, és így minél különlegesebbé tehessük számukra a nagy napot.

Fontosnak tartom, hogy számunkra minden esküvő munka, ahol a legjobbat szeretnénk nyújtani

 Mottónk:

„Your smile is Our style - A Ti mosolyotok a Mi stílusunk”