Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


REFERENCIA

 Egy riport egy ceremóniamesterrel:

www.youtube.com/watch

 

 Referencia filmek:

videa.hu/videok/film-animacio/ceremoniamester-es-nagyvofely-eskuvo-referenciafilm-vofely-H2AIV4uiUpEWrf7Q

 

www.manyikandras.hu/video/2011-03-19_usmf3.xml

 

www.manyikandras.hu/video/2011-03-19_s6ewZ.xml

 

 És még néhány:

"Maximalista ember vagyok, mely egyben áldás és átok. Az esküvőszervezést is ennek szellemében kezdtem/kezdtük el. Rengeteg internetes keresés után sokáig nem találtuk meg a megfelelő ceremóniamestert. Tudtuk mit szeretnénk, de valahogy mégsem volt szimpatikus senki. Aztán már elég későn egy ajánlás alapján jutottunk el Mányik Andráshoz. Az ajánlás így szólt: „Mányik András! Ő a legjobb!” Ebben benne volt minden… Megnéztük András honlapját és mondtuk is a párommal Viviennel, hogy talán végre megtaláltuk azt, akit kerestünk! Debrecenben voltunk egy orvos konferencián, ahol egészen véletlenül összefutottunk két kollégánkkal, akik pont egy másik orvos kolléga esküvőjére érkeztek és nekik is nem sokkal előtte volt az esküvőjük. Csak úgy sütött belőlük a boldogság, amikor az esküvőjükről meséltek. Mondtuk nekik, hogy Gödön lesz az esküvői vacsoránk, mire ők: „ A ceremóniamesterünk gödi volt”. Ekkor már tudtuk, hogy nem lehet más, mint András! És valóban, a véletlen folytán nekik is András vezette az esküvőjüket. Az első dicsérő mondataik után tudtuk, hogy itt nem lesz probléma, valóban a számunkra megfelelő ceremóniamestert találtuk meg! Megnyugodtam, a maximalizmusom is megnyugodott, amelyre ritkán kerül sor. Ezek után jött az első találkozó, amelyen megismertük a kedves és hihetetlenül pozitív személyiséggel rendelkező Vikit is. Az esküvő előtti többórás megnyugtató megbeszélés után elérkezett a várva várt nagy nap. Andrásék a kezdet előtt már ott voltak, figyeltek mindenre! Intézték a virágokat, figyeltek a vendégekre, Viki Vivien mellett volt, akinek olyan tapasztalt praktikái, tanácsai vannak, amelyek felbecsülhetetlenek ezekben a pillanatokban! Andrásék figyeltek az ételekre, a külön étrenden lévő vendégekre, az esküvői forgatókönyv alapján a programra, a vendégek mozgatására. Már az esküvő előtti jó hangulatú megbeszélésen számos olyan tanácsot adtak nekünk, amelyek nélkül nem lett volna olyan különleges számunkra ez a nap! Nagyon megnyugtató volt, hogy a szemük sarkából mindig figyeltek minket, hogy milyen probléma, óhaj merül fel! A legfontosabb számunkra az volt, hogy mindennemű az esküvő napján felmerülő szervezéssel, megoldandó problémával kapcsolatos terhet levettek a vállunkról, volt kikre támaszkodnunk! Az esküvőnk előtt jöttek olyan vélemények innen-onnan, hogy minek ceremóniamester, nincs is szükség rá! Már akkor is tudtuk, most pedig meg is győződtünk róla, hogy a fesztelen, átélt, boldog pillanatokhoz elengedhetetlenül szükséges az átlagon felüli, minőségi ceremóniamester!

 

 
Kedves András és Viki! Köszönjük szépen, hogy segítettetek felejthetetlenné tenni számunkra a legboldogabb napunkat! 

Vivien & Dávid"
 
 
"Egy évvel ezelőtt Pilisen, egy csodálatos ceremónián, összeköttetett a sorsunk Judittal. Szeretnénk neked megköszönni a munkádat, és azt, hogy szakértelmeddel emelted a nap fényét! 

További jó munkát kívánunk!"

Hegedűs-Fekete Judit és Hegedűs Csaba
 
 
 
"Kedves Viki és András!
 
 
 
Nagyon szépen köszönjük, hogy ti is hozzájárultatok, hogy felejthetetlen legyen a szombatunk. Nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk, hála nektek, tényleg nem is kellett másra figyelnünk, csak, hogy jól érezzük magunkat. Ez meg elég könnyen ment... :-) Sokat segítettetek abban, hogy mindig mindenre és mindenkire odafigyeltetek, koordináltatok mindent észrevétlenül a háttérből. Köszönjük az esti mesét is, nagyon nagy sikere volt a családban! Nekünk ez egy tökéletes esküvőnek tűnt még akkor is, ha jó néhány kalandban volt részünk előtte, alatta, és volt olyan, akinek még utána is...
 
Egy reklamáció viszont beérkezett: sajnos Hettinek - aki elkapta a csokrot - még mindig nem lett meg a vőlegénye, pedig egy év múlva lagzit kellene tartania. :-)
 
Köszönünk szépen még egyszer mindent, ha valakit meg kell győzni, hogy Titeket válasszanak, akkor csak küldjétek át az elérhetőségüket! :-)
 
Legyetek mindig olyan vidámak és nyitottak, mint az elmúlt négy hónapban, mióta ismerünk titeket! További felejthetetlen esküvőket kívánunk:
Zsuzsi és Péter
 
Kedves András!

Köszönjük szépen, hogy színvonalas, vidám közreműködéseddel segítetted esküvőnk napjának gördülékeny menetét, igazán hálásak vagyunk érte, nagyon jól sikerült a nagy nap!
Mindenki jól érezte magát, a visszajelzésekben Téged is sokan dicsértek. 
Biztosra veheted, hogy a baráti körünkben elkövetkezendő esküvőkre csakis Téged fogunk ajánlani,mint a legjobb ceremóniamestert! 

Köszönjük munkádat,

Üdvözlettel:

Edit és Dani